nieuw-begin

Belangrijke mededeling

HEDGEWITCH WEBSHOP STOPT!

Beste mede heksen- en pagans,

Het was een hele moelijke beslissing, maar ik heb besloten om te stoppen met de webshop. Niet omdat het niet goed gaat, maar omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging!Zoals velen van ons heb ik tijdens de pandemie zowel alledaagse als spirituele veranderingen ervaren. Deze ervaringen hebben mijn perceptie van het doel van mijn ziel op dit bestaansniveau gevormd en hebben me herenigd met mijn diepste passie: psychologie.

Daarom heb ik besloten om mijn ervaring als winkeleigenaar maar ook mijn kennis van de geestelijke gezondheid in te zetten om een nieuwe webwinkel te beginnen, maar dan specifiek gericht op mensen met geestelijke gezondheidsklachten.De afgelopen 2 jaar heb ik diep gemediteerd over mijn zielsdoel, en ik heb intensief samengewerkt met mijn gidsen en andere vertrouwde adviseurs.De 4 jaar waarin ik het voorrecht heb gehad om Hedgewitch Webshop te runnen zijn een magische ervaring geweest. Ik heb in deze 4 jaar zoveel geleerd, niet alleen over het bezitten van een bedrijf, maar van mijn interacties met jullie. Ik ben zo dankbaar voor jullie steun en vertrouwen en ook voor onze prachtige gesprekken. Het was (en is) voor mij een grote vreugde om jullie allemaal te dienen, vooral omdat de buitenwereld zo chaotisch is en gevuld met schijnbaar eindeloze onzekerheid. Werken met jullie was (en is) een licht in het donker. Ik ben er volledig van overtuigd dat dit licht zo helder schijnt dat het me heeft geholpen om de beslissingen die ik vandaag neem beter te zien.

Wat betekent dit voor jullie?

Bestellen kan nog en nu is zelfs bijna alles in de webwinkel tegen een sterk gereduceerde prijs te koop (soms tot wel 90% korting).
Mijn plan is om de webshop per 31 oktober 2021 officieel te sluiten.
Maar als de voorraad echter vóór deze datum op is, zal ik eventuele openstaande bestellingen afhandelen en vervolgens de webshop direct sluiten.
In de aanloop naar deze datum zal ik de voorraad dus niet meer aanvullen.
Als er van een product maar 1 over is, dan is het echt het allerlaatste exemplaar dat er zal zijn.

Tot die tijd, als jullie nog vragen hebben, stuur me dan een berichtje!

Ik wens jullie allemaal geluk, gezondheid en voorspoed, en nogmaals dank ik jullie allemaal vanuit het diepst van mijn hart.
Blijf de wilde wijsheid in je ziel voeden.

Bright blessings & may we give thanks for unknown blessings already on their way,

Kristi
Hedgewitch

Hedgewitch Webshop (homepage logo)

Scroll naar top