Garantie (van Handgemaakt door Hedgewitch producten)

Garantie van Handgemaakt door Hedgewitch producten

Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Retourneert je de gehele bestelling, dan krijgt je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 5,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via hedgewitch.webshop@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” 

Uitzondering maatwerk “Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door je ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Wij doen ons uiterste best om de weergave (foto’s en beschrijvingen) op de website zo realistische mogelijk te maken. Mocht je toch ontevreden zijn met wat je hebt ontvangen dan kun je (mits ongebruikt) je product retour sturen zoals omschreven bij het onderwerp ‘retourneren’ op de website (https://hedgewitch.nl/returns-exchanges/).

Wij geven om onze handgemaakte producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets aan onze  handgemaakte producten kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen 2 maanden na constatering van het gebrek melding bij Hedgewitch Webshop hierover te maken. Dit dient schriftelijk te gebeuren en voorzien te zijn van beeldmateriaal waarop het gebrek goed te zien is. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of (indien mogelijk) vervanging. De factuur is het garantiebewijs.

Een gebrek bij ontvangst (of het niet ontvangen van je bestelling) dient binnen 48 uur per e-mail kenbaar gemaakt te worden op hedgewitch.webshop@gmail.com

Garantie Voorwaarden
  • Bij Hedgewitch Webshop hanteren wij een garantietermijn van 6 maanden op onze handgemaakte door Hedgewitch artikelen (zoals ratels, smudge/prayer fans, kastjes, sieraden, kunstwerk). De factuur is het garantiebewijs.
  • Producten worden niet door ons gerepareerd of vervangen indien je eerst zelf het product hebt geprobeerd te repareren en/of het bewerkt of je het door derden hebt laten repareren en/of laten bewerken.
  • Is het product normaal en veelvuldig gebruikt en hierdoor versleten? Dan heb je geen recht op gratis reparatie.
  • Producten worden niet door ons gerepareerd of vervangen indien deze aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig zijn behandeld (bijvoorbeeld vlekken veroorzaakt door parfum, haarlak, bodylotion, zweet, e.d., beschadiging door stoten, water of door de producten in fel (zon)licht te houden). 
  • Wij werken vaak met natuurlijke materialen, wat kan leiden tot het verlies van de originele kleur.
 
Scroll naar top