RETOURNEREN & RUILEN

Op deze pagina vind je onze voorwaarden omtrent retourneren & ruilen.

Bedenktijd / Retouren

Hoewel we ernaar streven om je alleen producten van de beste kwaliteit te leveren, begrijpen we dat er een moment kan zijn waarop je een bestelling wilt retourneren.

Wat de reden ook is, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je wilt je aankoop retourneren kun je die binnen deze termijn zonder opgaaf van reden doen.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd op je factuur. Alleen de kosten voor het retourneren van de bestelling van je huis naar onze webshop zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn ca. EUR 5,75 per package ( EUR 3,95 per brievenbuspakje), maar raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen koerier.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht wordt het product met alle toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd naar Hedgewitch. Neem contact met ons op via hedgewitch.webshop@gmail.com om dit recht uit te oefenen. We zullen vervolgens het aan je verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde aan ons is geretourneerd.

Als het product beschadigd bij terugzending is of als de verpakking zodanig beschadigd is dat het voor ons dus onmogelijk is om het product weer aan onze beschikbare voorraad toe te voegen, houd er rekening mee dat we je helaas de waardevermindering van het product in rekening moeten brengen. Behandel het product daarom met zorg en let erop dat het bij retourzending goed verpakt is.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op door een e-mail naar hedgewitch.webshop@gmail.com te sturen.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op door een e-mail naar hedgewitch.webshop@gmail.com te sturen. (We vragen je de verzendkosten van het retourneren van het origineel bestelde product zelf te betalen).

Scroll naar top